Nieuw:

Chapemachine te huur

Kwaliteitsvolle renovatiewerken in regio Lier met Rudy Van Rompaey

Met familiebedrijf Rudy Van Rompaey uit Berlaar, nabij Lier, verkrijgt u een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle renovatiewerken. Meer dan 38 jaar ervaring en een oog voor nauwkeurige afwerkingen zorgen we voor tevreden klanten in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Badkamerrenovatie

Laat uw badkamer opnieuw stralen met nieuwe sanitaire toepassingen, vloeren en tegels. Deze grondige badkamerrenovatie regelt u met vertrouwen bij Rudy Van Rompaey. Vraag zeker ook het nodige advies wanneer u meer informatie wenst over materiaalkeuze en indeling.

Opritten en terrassen

Bij mooi weer in de tuin op uw eigen terras relaxen of uw wagen makkelijk op de oprit plaatsen, kan snel werkelijkheid worden door het bedrijf aan te stellen als uw aannemer. Van de afbraakwerken tot de afwerking wordt alles professioneel uitgevoerd.

Vloerwerken

Maak uw keuze voor de nieuwe vloerbedekking en het materiaal wordt mooi egaal aangelegd met overzichtelijke vloerwerken. Tegels, laminaat of parket, het wordt allemaal met passie voor het vak gelegd door Rudy Van Rompaey.

Bezettingswerken

De beschikbare renovatiewerken in Lier en omgeving zijn heel divers. Uw muren, binnen of buiten, worden bijvoorbeeld ook helemaal schilderklaar gemaakt met bezettingswerken. Putten en scheuren zijn verleden tijd in uw interieur.

Realisaties

Neem een kijkje op deze pagina om een aantal recente realisaties te bekijken. U ontdekt verschillende resultaten als ervaren vloerder, bezetter en veelzijdig aannemer. Van een terras aanleggen tot een badkamer renoveren, u heeft voortaan voldoende aan één adres.

Contact

Contacteer vandaag nog Rudy Van Rompaey om uw verbouwingsplannen te ontvouwen. U ontvangt alvast een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze diensten

Badkamerrenovatie

Opritten en terrassen

Vloerwerken

Bezettingswerken

Top